Munkavédelem - Tűzvédelem - Minőségirányítás

Minőségirányítás

ISO 9001 - Minőségirányítási rendszer
Egy jól átgondolt rendszer segítségével a minőségirányítás lényegesen egyszerűbb lehet, a szervezet hatékonysága ezáltal könnyebben növelhető. Segítségére leszünk a rendszer kidolgozásában. Ennek keretében alapos felmérést készítünk, amely során elemezzük a nem megfelelően működő folyamatokat és javaslatot teszünk javításukra. A szervezeti struktúra kialakítása közben tisztázzuk a felelősségi és hatásköröket. A tanúsítás lezárulta után is folytatjuk munkánkat, és segítséget nyújtunk a rendszer továbbfejlesztésében.
Tovább olvasok! 
ISO 14001 - Környezetirányítási rendszer
Egy modern, XXI. századi vállalat nem hagyhatja figyelmen kívül a munkavédelmen túl a környezetvédelem kérdését sem. A magyar és a nemzetközi előírások az elmúlt években jelentősen szigorodtak. Egyrészt eleget kell tenni a törvényi kötelezettségeinek, másrészt képesnek kell lenni a környezettudatos vásárlók igényeinek kielégítésére. Egyértelmű tehát, hogy a minőségirányítás részeként kell kezelni a környezetvédelmi szabályokat. A mindenkori megfelelőség biztosítható egy jól kidolgozott irányítási rendszer segítségével.
Tovább olvasok! 
ISO 22000, IFS, BRC - Élelmiszeripari rendszerek
Az ISO 22000 a minőségirányítás alapjául szolgáló ISO 9001 rendszer struktúráját követi. Elismert magyar, illetve nemzetközi szabvány. A multinacionális áruházláncok leggyakrabban az anyaország szabványait használják. Az angol tulajdonban lévők főként a BRC, míg a német tulajdonúak az IFS szabványt. Ezek a cégek elvárják, hogy partnereik mindenben megfeleljenek a szabványban foglaltaknak. A két szabvány között csupán apró eltérések mutatkoznak, de mindenképpen érdemes tisztában lenni ezekkel.
Tovább olvasok! 
ISO 27001 - Információbiztonság irányítási rendszer
Az információbiztonság kulcsfontosságú a mai cégek életében. Az adatok biztonságos kezelése, a tervezés és a menedzsment elengedhetetlen. Az elektronikus kereskedelmet folytató vagy webáruházat fenntartó cégek számára létfontosságú, hogy információikat biztonságban tudhassák. Egyrészt az adatvédelmi szabályok betartása, másrészt az ügyfelek bizalmának növelése érdekében van erre szükség. A kor kihívásainak megfelelően a minőségirányítás kitér az információk biztonságának szavatolására is.
Tovább olvasok! 
AQAP - Katonai minőségirányítási rendszer
Ha a Magyar Honvédséggel vagy a NATO-val, illetve őket képviselő szervekkel áll kapcsolatban, mindenképpen szükséges a minőségirányítás, hiszen csak tanúsítványokkal igazolható, hogy a szervezet megfelel az előírásoknak. Ahhoz, hogy beszállítóként működhessen együtt a hon-, illetve rendvédelmi szervekkel rendelkeznie kell AQAP tanúsítvánnyal, sőt az alvállalkozóinak is át kell esniük a tanúsításon. Ennek hiányában nem kivitelezhető a hadfelszerelési anyagok szállítása, illetve bármilyen, ezekhez kapcsolódó szolgáltatás nyújtása sem.
Tovább olvasok! 
AjánlatkérésVisszahívást kérek