Munkavédelem - Tűzvédelem - Minőségirányítás

Munkavédelmi és a tűzvédelmi szolgáltatásaink

munkavédelem - miért válasszon minket?

Az alábbiakban Ön is megismerkedhet a munkavédelem, tűzvédelem, továbbá a minőségirányítás egyes szegmenseivel. Részletesebb információt ezek fontosságáról és előfeltételeiről lejjebb görgetve olvashat.

MUNKAVÉDELEM

A munkavédelem elsődleges célja magába foglalni az egyes munkavégzésre vonatkozó szabályokat és szempontokat a munka- és biztonsági előírásokat is figyelembe véve. Rendeltetése az esetleges hiba- és veszélyforrások, a megelőző intézkedések bevezetése, feltárása a cégvezetők és alkalmazottak előtt. Ezek folyományaként a munkahelyi balesetek, foglalkozási megbetegedések és bírságok túlnyomó többségben elkerülhetők.

A munkavédelemhez tartoznak:

Gondoskodjon Ön is alkalmazottai biztonságáról a mi segítségünkkel!
Forduljon hozzánk bizalommal munkavédelmi kérdésekben!TŰZVÉDELEM

A tűzvédelem legfőbb feladata a személyi- és anyagi javak megóvása, a tűzesetek elkerülésével. Ennek okán azoknak a gazdálkodó tevékenységet folytató magán- és jogi személyeknek tanácsos tűzvédelmi szabályzattal rendelkezni, akik:

  • a munkafolyamatok során - családtagjaikkal együtt - 5-nél több embert foglalkoztatnak;
  • az általuk üzemszerűen működtetett/bérelt épületen belül olyan helyiséggel rendelkeznek, melynek kapacitása túllépi az 50 főt;
  • vagy kereskedelmi szálláshelyet tartanak fenn.

Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat által előírtaknak megfelelő tűzvédelmi szabályzat teljes tartalmát - egy oktatás keretein belül - át kell adniuk alkalmazottaik részérére annak érdekében, hogy ők is megismerhessék és betarthassák a rendelkezéseket. Ezek segítségével ugyanis a tűzkárok mind személyi, mind tárgyi vonatkozásban megelőzhetőek, elháríthatóak.

A tűzvédelem részét képezik:

Előzze meg a tűzeseteket a mi közbenjárásunkkal - segítünk a tűzvédelmi szabályzat elkészítésében!
Keressen minket már ma!

 

Tekintse meg munkavédelmi referenciáinkat!

AjánlatkérésVisszahívást kérek