Munkavédelem - Biztonságban a balesetektől, biztonságban az ellenőrzéseken...

Munkavédelmi dokumentumok
Tájékozódni szeretnék
 • Díjmentes munkavédelmi tanácsadás az Ön telephelyén (Budapest, Pest, Heves, Fejér megye)
 • Telefonos információ és tanácsadás
 • Ingyenes tájékoztató füzet a munkavédelem szabályairól
 • Oktatások, tréningek - Érdeklődjön a munkavédelmi oktatás árak kapcsán!
Tanácsadás
Hatósági ellenőrzés történt
 • Hatósági határozatok szakszerű értelmezése
 • A szükséges dokumentumok elkészítése akár 1 napon belül
 • Személyesen képviseljük Önt a hatóságoknál
Munkavédelmi kockázatelemzés
Káresemény, baleset ért
 • Azonnali kiszállás és helyszíni munkavédelmi tanácsadás
 • Kivizsgálások határidejének betartása teljes körűen, elmarasztalás nélkül
Munkavédelmi tanácsadás
Elégedetlen vagyok a jelenlegi munkavédelmi szolgáltatómmal
 • Folyamatos rendelkezésre állás
 • Teljes körű szolgáltatást biztosítunk
 • Szolgáltatói felelősségbiztosítással rendelkezünk

Elveszett a tűz- és munkavédelem jogszabályainak bonyolult útvesztőjében?

Szeretne professzionális segítséget kapni az előírásoknak megfelelő dokumentációk összeállításában, munkavédelmi oktatásban, a cégére szabott munkavédelmi szabályozások és tűzvédelmi szabályzat kidolgozásában?

Vállalkozásunk egy évtizede nyújt hatékony segítséget a munka- és tűzvédelmi előírások betartásában, munkavédelmi oktatásban és kockázatértékelésben, de ügyfeleink legnagyobb elégedettségére, profi szaktanácsadással is támogatjuk azokat, akik bizalmat szavaznak nekünk.

Felkészült szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek munkavédelmi és tűzvédelmi szegmensben, minőségirányításban, így nyugodtan ránk bízhatja cégét és alkalmazottjai biztonságát. Nem éri meg kockáztatnia, hiszen az előírások betartása nem csak jogszabályi kötelezettség, de fokozottan fontos a dolgozók testi épsége miatt is.

Érdeklődjön az oktatás árakról, ismerje meg munkavédelmi szolgáltatásainkat! Várjuk megkeresését!


Első a tűz- és munkavédelemben

A munkahelyi balesetek megelőzése, illetve a megfelelő tűzvédelem minden cég számára elsődleges fontosságú – nem csupán jogszabályi kötelezettség, de a dolgozók testi épsége szempontjából is kiemelt jelentőséggel bír. Cégünk hatékony segítséget nyújt az olykor bonyolult munkavédelmi szabályozások és a tűzvédelmi szabályzat kidolgozásában, a tűz- és munkavédelmi oktatásban, a helyszíni tanácsadásban, illetve a szükséges dokumentációk elkészítésében.

Kik vagyunk?

Vállalkozásunk több mint 10 éve segíti a hazai cégtulajdonosokat a munkavédelmi jogszabályok hatékony betartásában. Szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek a munka- és tűzvédelem terén, valamint rugalmas, ügyfélbarát hozzáállással segítenek a felmerülő problémák megoldásában.

 

Mit csinálunk?

Minket nem csak a munkavédelmi szabályzat megalkotásával kereshet meg – ennél jóval többet kínálunk. Segítünk a kockázatértékelésben, a tűz- és munkavédelmi oktatásban, valamint fontosnak tartjuk, hogy szaktanácsadással támogassuk ügyfeleinket, és azonnal rendelkezésre álljunk, ha munkahelyi baleset történt. Esetleg egy hatósági ellenőrzés hiányosságot talált cégében? Mi a lehető leggyorsabban segítsünk pótolni a hiányzó dokumentációkat, és meghozni a szükséges intézkedéseket.

Kíváncsi munkavédelmi oktatás árainkra? Tekintse meg szolgáltatásaink részleteit, és hívjon minket!

 

 

 

 


Rólunk

Mit nyújtunk? - Profi munkavédelem, munkavédelmi kockázatértékelés, tűzvédelmi szolgáltatásés teljeskörű tanácsadás.

Cégünk 2004 óta végez minőségirányítási és vállalatfejlesztési tanácsadást, valamint valamint munka- és tűzvédelmi szolgáltatásokat és munkavédelmi oktatásokat. Már a kezdetektől egyértelműen kiderült, hogy a legtöbb partnercégünknél hiányos volt a munkavédelem és tűzvédelem követelményeinek való megfelelés, még abban az esetben is, ha ezt a területet szerződött szolgáltató látta el.

Célunk a munkavédelem és tűzvédelem területén a szolgáltatók részéről gyakran tapasztalt szakmabeli és hozzáállásbeli hiányosságok száműzése. Ennek érdekében magas szaktudással rendelkező, a tűz- és munkavédelem előírásaiból jól felkészült és lelkiismeretes csapattal állunk meglévő és jövőbeli partnereink rendelkezésére.

Ezen célkitűzésünk sikeres teljesülését igazolják a termelés, szolgáltatás és kereskedelem területén tevékenykedő elégedett ügyfeleink.

Referenciák

Árak

Amennyiben nem biztos abban, hogy melyek a cégére vonatkozó tűz- és munkavédelmi követelmények, vagy esetleg a munkavédelmi oktatás árak kapcsán érdeklődne, forduljon hozzánk bizalommal!

Telefonos információszolgáltatás

Munkanapokon 8-16h-ig - 06-1-789-6070 vagy amennyiben visszahívást kér, kattintson ide!

Díjmentes kiszállás

Díjmentes kiszállás és -ajánlatadás előtti- helyszíni tanácsadás

Ajánlatkérő űrlap

Ajánlatkérő űrlap kitöltését követően 1 munkanapon belül összegyűjtjük a cégére vonatkozó követelményeket és kizárólag azokra adunk árajánlatot.

Amennyiben konkrét szolgáltatásunkkal (szolgáltatásainkkal) kapcsolatban szeretne tájékozódni, vagy ajánlatot kérni, kérem töltse ki RÖVID ajánlatkérő űrlapunkat, amelyre 1 munkanapon belül válaszolunk. Természetesen telefonon, illetve személyesen is állunk szíves rendelkezésére.

Amennyiben a munka-vedelem.net honlapunkra hivatkozik, úgy 10% kedvezményt adunk árainkból.


AjánlatkérésVisszahívást kérek

Kapcsolat

Sterbinszky AdriennIrodavezető

+36 (70) 931 7070

trendsys@trendsys.hu

Elérhetőség

Központi iroda:
1078 Budapest, Nefelejcs u 51.
Kirendeltéség:
Gyöngyös, Siófok
+36 (70) 931 7070
+36 (1) 789 6070
trendsys@trendsys.hu
https://munka-vedelem.net/
AjánlatkérésVisszahívást kérek